Marcon Pasta- ja Raviolikokkikoulut keväällä

Keväällä 2024 järjestetään pasta- ja raviolikokkikouluja, jotka pitää keittiömestari Marco Fiori. Kokkikoulut onnistuvat myös ryhmille (5-10 henkilöä). Pyydä tarjous.

  • Torstai 21.03. klo 17:30
  • Lauantai 30.03. klo 11:00
  • Torstai 11.04. klo 17:30
  • Lauantai 20.04. klo 11:00
  • Sunnuntai 28.4. klo 11:00
  • Lauantai 4.5. klo 11.00

Valmistetaan yhdessä oma pasta sekä nautitaan pastasta yhdessä.

Kesto: noin 3-4 tuntia.
Hinta: 79 € / henkilö

Kurssi sisältää:

  • Tervetuliaismalja
  • Pastan tarina ja raaka-aineet
  • Taikinan valmistus
  • Taikinan kauliminen pastakoneella ja leikkaus
  • Oman pastan pakkaus kotiin viemisiksi
  • Nautitaan yhdessä Marcon tekemä Menu Pasta (pääruoka ja jälkiruoka). Avecin ruokailu lisämaksusta 29 € / hlö.

Osallistujat saavat mukaansa oman pastan lisäksi Landhaus Kekkolan ruokaessun.

Mahdolliset ruokajuomat omakustanteisesti.

Varaa paikkasi ennakkoon!

Janne Muikkunen
kartanon isäntä
0400 353 897
janne@landhauskekkola.fi

Manuela Zirkler
kartanon emäntä
040 371 2708
manuela@landhauskekkola.fi