Tervetuloa monien makujen
Kekkola La Cucinaan

Kotoisan juhlava ja lämminhenkinen kartanoravintolamme palvelee läpi vuoden erilaisissa tapahtumissa ja kokouksissa. Tarjolla on niin ala cartea kuin vuoden ajat huomioonottavat erikoismenut. Tapahtumiinne teemme tarjoiluehdotuksen toiveidenne mukaisesti.

Keittiömme yhdistää savolais-saksalais-sardinialaisia makuja. Tähän pääsemme, kun käytämme paikallisia raaka-aineita ja yhdistämme niihin emäntämme, Manuelan, kotimaan Saksan ruokaperinteitä sekä keittiömestarimme, Marcon, sardinialaisten juurien makuja.

Katso kesän 2023 menu

MENUT

Kekkolan Noutopöytä

Erilaisia alkupaloja

  • Talvisalaatti vinegretteellä,
  • Lohiriisi pyöryköitä, vihreä majoneesi
  • Naudan lihapyörykät maustekastikkeessa ja paahdettua valkosipulia
  • Grillatut kasvikset

Leivitetty wieninleike saksalaiseen tyyliin
Tuskun tattikastike (G, L)
Kasvislasagne syksyn vihanneksilla alueelta ja makuja Italiasta

Lämmin omena struudeli vaniljakastikkeen kanssa

39 € / aikuinen Lapset 4-11v puoleen hintaan tai

Maistelumenu (Degustazione)

Alkuruokalautanen

  • Paistettua Muikkua Sardinialaisittain (A, L, G)
  • Naapurin Highlander tartar (G, M, A)
  • Kasvissieni-souffle (A, G)

Pääruokalautanen

  • Highlanderin entrecote vihreäpippurilla,
    rapea sipuliverso (A, L, G)
  • Paistettu lohi sitruunakastikkeella,
    friteerattu pikkutomaatti (A, L, G)
  • Lähimetsän suppilovahveroita ja parmesaania,
    kasviksia ja vinaigrette (A, L, G)

Jälkiruokalautanen

  • Tiramisu (A, L)
  • Lämmin omenastruudeli ja kermajäätelö (L)

Pöytiintarjoiltuna 45 € / aikuinen, lapset 4-11v puoleen hintaan

Lapset a la Carte

• Tomaattirisotto (L, G, M) 8 €
• Miniwieninleike ranskalaisilla 10 €
• Suklaajäätelö 4,50 €

À la carte

Syksyn satoa, vuohenjuustoa ja pinjan siemeniä (G, A) 10 €
Nuapurin Highlander Tartar (G, M, A) 15 €
Friteerattuja lähimuikkuja raikkaalla salaatilla (M) 12 €
Kikherne-lehtikaalikeitto, rapea leipäkrutonki (A, Veg) 9 €

Gratinoidut cannellonit pinaattiricotta täytteellä (A) 20 €
Kuhaa välimeren tapaan, kirsikkatomaatteja, oliiveja ja sipulia (G, M, A) 26 €
Highlanderin sisäfilee, pekonia punasipulia, babypinaattia perunapyree (G, L) 32 €
Wieninleike talon tapaan, kesäkurpitsa tomaattiyrtti salaatti (M, A) 24 €

Juustokakku metsämarjoilla (A) 8 €
Lämmin omenastruudeli ja kermajäätelö (L) 9 €

Santa Menu’s

Savolais-saksalais-sardinialainen Santa Menu ”Nikolaus”

Syksyn satoa kasvimaalta vuohenjuustolla ja pinjansiemenillä
Paistetut palkokasvipyörykät ja alkutalven salaatti

Valitse yksi kolmesta
Kasvis: Gratinoidut cannellonit pinaattiricotta täytteellä
Kala: Gratinoidut Saimaan muikut sardinialaisittain
Liha: Nuapurin Highlanderin ulkofilee, Tuskun tattikastike ja grillatut kasvikset

Lämmin omenastruudeli ja vaniljajäätelö

45 € / hlö

Savolais-saksalais-sardinialainen Santa Menu ”Babbo Natale”

Ankkamuhennosta saksalaisittain, perunajuures pyree
Maksamousse ja paahdettu leipä

Valitse yksi kolmesta
Kasvis: Gratinoidut cannellonit pinaatti Ricotta täytteellä
Kala: Paistettu lohi sardinialaisittain
Liha: Nuapurin Highlanderin sisäfilee, Tuskun tattikastike ja grillatut kasvikset

Firenzen Tiramisu

59 € / hlö

Kokous menu

  • Aamukahvit pienellä purtavalla ja hedelmiä
  • Lounaalla maittava La Cucina buffeelounas, ruokajuomat (vesi, maito ja mehu). Muut juomat listalta kulutuksen mukaan.
  • Iltapäiväkahvit pullalla tai kakulla

Sauna Menu

  • Opa Walterin paistettua Braatwurstia (M, G)
  • Oma Elfrieden perunasalaattia (L, G)
  • Vihreä salaatti (L, G)
  • Marcon Landhaus pizzaa (L, G)

(G) gluteeniton | (L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (M) maidoton | (A) sis. allergeeneja
Lihan ja kalan alkuperämaa Suomi

Keittiömestari Marco Fiori

Marco Fiori on muuttanut Mikkeliin hiljattain suomalaisitalialaisen perheensä kanssa. Marco on kotoisin Italian Sardiniasta. Siellä hän jo nuorena poikana pääsi kosketuksiin eri makujen, etenkin kalaruokien kanssa. Marcolla oli Italian vuosina vaimonsa Hannan kanssa arvostettu ravintola Firenzessä. Marco on myös kokannut useaan otteeseen Italian televisiossa eri ruokaohjelmissa. Marco arvostaa etenkin suomalaisten raaka-aineiden ja luonnon puhtautta, joita hän haluaa yhdistää hänelle tuttuihin sardinialaisen ja toscanalaisen keittiön makuihin.