Tervetuloa monien makujen
Kekkola La Cucinaan

Kotoisan juhlava ja lämminhenkinen kartanoravintolamme palvelee läpi vuoden erilaisissa tapahtumissa ja kokouksissa. Tarjolla on niin ala cartea kuin vuoden ajat huomioonottavat erikoismenut. Tapahtumiinne teemme tarjoiluehdotuksen toiveidenne mukaisesti.

Keittiömme yhdistää savolais-saksalais-sardinialaisia makuja. Tähän pääsemme, kun käytämme paikallisia raaka-aineita ja yhdistämme niihin emäntämme, Manuelan, kotimaan Saksan ruokaperinteitä sekä keittiömestarimme, Marcon, sardinialaisten juurien makuja.

MENUT

Taste Saimaa menu ja unelmien kesä a la carte tarjolla 1.6.-11.8.2024. Landhaus Kekkola palvelee kesällä seuraavasti:

01.06. – 22.06. ke – la klo 17-21
25.06. – 11.08. ti – la 17 – 21, su 11 - 15

Mahdollisista poikkeuksista aukioloajoissa ilmoitamme sosiaalisen median kanavissa sekä verkkosivuilla.

Teemme mielellämme tarjouksen juuri Sinun tapahtumaasi, kysy päivän tarjous.

Alkuruokia

Saatavana tilauksesta gluteenittomana

Saimaa meets Sardinia (A,L)
Erilaisia alkupaloja
• Lohi -ja haukicarpaccio parmesaanilla ja sitruunavinaigrettella
• Bruschettaa tomaatilla ja basilikalla
• Marcon perunajuustokohokas ja juustopinaattimunakas (A, L)
1 hlö 16 €/ 2 hlöä 28 €

Tagliere Toscano
Toscanalainen alkuruokalajitelma
Toscanan raakakinkkua, Milanon salamia, Parmiggiano Reggiano -juustoa, provola-juustoa hunajan kanssa, paikallisia hilloja, kasviksia ja leipää (A, L)
1 hlö 16 €/ 2 hlöä 28 €

Bruschetta tomaatilla ja basilikalla (A, L, M) 9 €

Prosciutto e melone
Toscanan kinkkua melonin kanssa (A, L, G, M) 9 €

Zuppa del pescatore
Perinteinen sardinialainen punainen kalakeitto päivän paikallisella kalalla ja merellisillä äyriäisillä. Tarjoillaan valkosipulikrutongeilla (A, L, M) 15 €

Lohi- ja hauki carpaccio
Tarjoillaan rucolalla, sitruunalla ja parmesaanilla ja vinaigrettea. Lisäksi leipää (A, L) 16 €

Pääruokia

Saatavana tilauksesta gluteenittomana

Toscanan lihapullia
Kotitekoisia toscanalaiseen tyyliin tehtyjä lihapullia suomalaisesta jauhelihasta, maalaisperunaa ja yrttidippikastiketta (A, L) 17 €

Kekkolan salaatti
Erilaisia vihreitä lehtisalaatteja, marinoituja kasviksia ja paprikaa. Tarjoillaan tomaattijugurttikastikkeella. (A, L, G) 14 €
• Valittavissa myös grillatulla marinoidulla kanalla ja tomaattijogurttikastikkeella (A, L, G) 19 €

Kekkolan Fish & Chips
Puula meets Atlantic
Gratinoituja Puulan muikkuja ja katkarapua sardinialaisittain Kekkolan kotitekoisilla chipseillä sekä cocktaildippiä (A, L) 24 €

Kotitekoiset perunalla ja mintulla täytetyt raviolit
Kotitekoista kokkimme Marcon äidin Sandran reseptillä tehtyä raviolia, täytetty perunoilla ja mintulla. Tarjoillaan tomaatilla ja basilikalla, sekä Kappelin Lempeän Loreyn juustokastikkeella (A, L) 24 €

Emännän Schnitzel
Valmistettu Juvan Kaartilan mallaspossusta, tarjoillaan rosmariiniperunoiden kanssa ja puolukkahillolla (A, L) 26 €

Isännän entrecote
Maustettu rosmariinilla, suolalla ja pippurilla. Tarjoillaan Heinäsaaren Harrin paholaisen hillokeella, perunajuustokohokkaalla ja sekasalaatilla (A,L,G) 29 €

Kuha mediterrano
Paikallista kuhaa Järvi-Suomen kalatuotteelta Hirvensalmelta Maustettu oliivilla, sipulilla ja tuoreilla cocktailtomaateilla, lisäksi juustorisottoa (A, L, G) 29 €

Jälkiruokia

Saatavana tilauksesta gluteenittomana

 

Tagliere di Otava e Siena
Paikallisten ja italialaisten juustojen harmoniaa Kappelin Juustolan lempeää Loreytä ja ilmeikästä Illusiaa, sekä Italian pecorinoa ja Parmeggiano Reggianoa, hunajaa, hilloa ja
keksejä, omenaa ja mansikkaa (A, L) 15 €/ 1 hlö 26 €/ 2 hlöä
Firenzen tiramisu a la chef Marco (A,L) 9€
Kokkimme Marcon Firenzen ravintolan reseptillä tehtyä tiramisua

 

Hessenin lämmin omenastruudeli
Emäntä Manuelan tädin Karinin reseptillä tehtyä omenastruudelia. Tarjoillaan Ramin Konditorian vanilja gelaton kera (A, L) 9 €

 

Marcon sorbettit 8 €
• Limoncellosorbetti (L, G,)
• Mansikkasorbetti (L ,G, Vegaan)
• Mintu-suklaatasorbetti (L, G

Lasten a la carte

Pääruoka, jäätelöä ja mehu 10 €
• Hampurilainen ranskalaisilla ja ketsuppilla (A, L)
• Lihapullia ranskalaisilla ja ketchuppilla (A, L)
• Ranskalaiset ketsuppilla (A, L)
• Pasta tomaattikastikkeella (A, L)

Taste Saimaa menu

Alkuruoka
Saimaa meets Sardinia (A,L)
Erilaisia alkupaloja
• Lohi -ja haukicarpaccio parmesaanilla ja sitruunavinaigrettella
• Bruschettaa tomaatilla ja basilikalla
• Marcon perunajuustokohokas ja juustopinaattimunakas

Pääruoka
Valitse yksi kolmesta:
Kuha mediterrano
Paikallista kuhaa Järvi-Suomen kalatuotteelta Hirvensalmelta
Maustettu oliivilla, sipulilla ja tuoreilla cocktailtomaateilla, lisäksi juustorisottoa (A, L, G)
Emännän Schnitzel
Valmistettu Juvan Kaartilan mallaspossusta, tarjoillaan rosmariiniperunoiden kanssa ja puolukkahillolla (A, L)
Kasvis
Kotitekoista kokkimme Marcon äidin Sandran reseptillä tehtyä raviolia, täytetty perunoilla ja mintulla. Tarjoillaan tomaatilla ja basilikalla, sekä Kappelin Lempeän Loreyn juustokastikkeella (A, L)

Jälkiruoka
Lämmin omena struudeli Ramin konditorin vanijlja gelato (A, L)

49 €/hlö, kasvis 45 €/hlö

Menu sisältää Kirjalan Kahvipaahtimon paahtaman Kekkolan kahvin, italialaisen espresson tai Juvan Wehmaan Teahousen teen

Päivitetty 27.5.2024

(G) gluteeniton | (L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (M) maidoton | (A) sis. allergeeneja (kala, sinappi, selleri, muna, pähkinä)
Liha ja kala alkuperämaa Suomi. Lisätietoja gluteenittomista ja muista allergeeneista saat henkilökunnalta.

 

Keittiömestari Marco Fiori

Marco Fiori on muuttanut Mikkeliin hiljattain suomalaisitalialaisen perheensä kanssa. Marco on kotoisin Italian Sardiniasta. Siellä hän jo nuorena poikana pääsi kosketuksiin eri makujen, etenkin kalaruokien kanssa. Marcolla oli Italian vuosina vaimonsa Hannan kanssa arvostettu ravintola Firenzessä. Marco on myös kokannut useaan otteeseen Italian televisiossa eri ruokaohjelmissa. Marco arvostaa etenkin suomalaisten raaka-aineiden ja luonnon puhtautta, joita hän haluaa yhdistää hänelle tuttuihin sardinialaisen ja toscanalaisen keittiön makuihin.

Marcon Pasta- ja Raviolikokkikoulut

Keväällä 2024 järjestetään neljä pasta- ja raviolikokkikoulua, jotka pitää keittiömestari Marco Fiori. Kokkikoulut onnistuvat myös ryhmille (5-10 henkilöä). Pyydä tarjous.